telefon

Az egészség, önbizalom, sikeresség, jó megjelenés alapvető feltétele a ragyogó mosoly. A különböző fogfehérítési módszerekkel ma már mindenki számára elérhető, hogy mosolya még megnyerőbb legyen. Kozmetikai fogászatA fogorvos által ellenőrzött fogfehérítés biztonságos, kíméletes és nem károsítja a fogakat. Az eredmény akár 4-5 árnyalattal fehérebb fogak.

Fogfehérítés: otthoni, rendelői és gyökérkezelt fogak fehérítése.

Direkt/indirekt héjak: frontfogak látható felszínének korrekciója, forma és/vagy színeltérés miatt. Kozmetikai fogászatHa a páciens elégedetlen elülső fogainak formájával vagy színével, szép és elegáns megoldást nyújtanak a laboratóriumban készült porelán héjak (indirekt), vagy a szájban közvetlenül elkészített tömőanyag leplezések(direkt). A héj leplezések előnye, hogy nem kell az egész fogat lecsiszolni, mint a korona készítésénél, így kevesebb foganyag veszteséggel járnak.

Diasztéma zárás: frontfogak közötti túl nagy, zavaró hézagok „eltüntetése". Az eljárás hasonló a direkt héj leplezéshez, ilyenkor csak a fogak közötti réseket töltjük fel fényre keményedő tömőanyaggal.

Fogékszer: szín- és méretválasztékkal, saját fogra vagy koronára. A fogzománcot nem károsítja és bármikor „nyomtalanul" el lehet távolítani.

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek.